Καιρός: Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου



Αλλαγή σκηνικού αναμένεται από σήμερα Κυριακή (28/08) στον καιρό καθώς παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν σε μεγάλο βαθμό οι καταιγίδες και οι ξαφνικές μπόρες που προκάλεσαν αρκετά προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες.

Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων μιλούν, μάλιστα, και για νέα άνοδο της θερμοκρασίας και για «καλοκαίρι» στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη θα κινηθεί περίπου στο ίδιο μοτίβο με κάποιες μπόρες και καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά αλλά και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια, όμως, όπως εκτίμησε ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ θα υπάρξει «περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας».

Στο ίδιο μοτίβο η πρόγνωση του καιρού και από τη μετεωρολόγο του MEGA, Χριστίνα Ρήγου, σύμφωνα με την οποία ο καιρός με τον οποίοι θα «κάνει ποδαρικό» ο Σεπτέμβριος θα είναι αυτός με τον οποίο θα κυλήσει και το πρώτο δεκαήμερο του ημερολογιακά πρώτου φθινοπωρινού μήνα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά το πρωί της Κυριακής (28/08) ο καιρός με τον οποίο φεύγει ο Αύγουστος θα είναι καλοκαιρινός ενώ και το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου θα κυλήσει με καλές θερμοκρασίες και χωρίς βροχές.

Από το newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.