Λεύκαρα Κοζάνης: Έκαναν εργασίες σε σπίτι και βρήκαν σεντούκι με χειροβομβίδες – Ειδοποιήθηκε ο στρατός



Απίστευτο περιστατικό στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στα Λεύκαρα Σερβιών καθώς μετά από εργασίες σε σπίτι βρέθηκε σεντούκι με χειροβομβίδες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, συνέβη την Πέμπτη το πρωί, όταν εργάτες που εκτελούσαν εργασίες σε παλαιό σπίτι, μαζί με τον ιδιοκτήτη, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι σε ένα παλαιό σεντούκι, στη στέγη του οικήματος, βρίσκονταν παλαιές χειροβομβίδες, με τη χρονολογία τους να υπολογίζεται κοντά στα χρόνια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν 5 πεπαλαιωμένες χειροβομβίδες και 32 πεπαλαιωμένα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία, με τη σειρά της, ειδοποίησε τον στρατό, κλιμάκιο του οποίου ανέλαβε να μεταφέρει με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα τα παλαιά πυρομαχικά – χειροβομβίδες σε απομακρυσμένη περιοχή, αρκετά χιλιόμετρα από τα Λεύκαρα, και να προχωρήσει στην εξουδετέρωσή τους.

Από το kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.