Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό στα διόδια Πολυμύλου: Αυτοκίνητο έπεσε σε λεωφορείο



Φωτογραφία: grtimes.gr

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 27 Αυγούστου στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στην Εγνατία Οδό στο ύψος των διοδίων Πολυμύλου με κατεύθυνση προς Κοζάνη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με προπορευόμενο λεωφορείο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η 66χρονη οδηγός του αυτοκινήτου και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο παραβρέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και άντρες της Τροχαίας για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί κατά τη διάρκεια του συμβάντος δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό στα διόδια Πολυμύλου: Αυτοκίνητο έπεσε σε λεωφορείο

  1. Πάλι καλά που επεσε σε Λεωφορείο και όχι σε κανενα άλλο ΙΧ Θα είχαμε και άλλα θύματα. Τώρα τελευταία πολλοί στουκάρουν χωρίς λόγο.

  2. Το οτι καταφέρνουν να τρακερνουν συνέχεια στην Εγνατία, σημαίνει παντελής έλλειψη οδηγικής παιδείας. Δεν γίνεται σε δρόμο με 2 λωρίδες και με ταχύτητα για παράδειγμα 120 ,να χτυπήσεις πανω στον άλλον. Μάθετε επιτέλους να οδηγείτε με νορμάλ ταχύτητες, χωρις κινητά στα χέρια ,με ζώνες κτλ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της γυναίκας, αλλα αυτό το θέμα με τα τροχαια κάθε τρεις και λίγο στην Εγνατία κατανταει κουραστικό. Που να οδηγουσατε δηλαδή σε αυτοκινητοδρομους στο εξωτερικό με την πολλαπλάσια κίνηση σε σχέση με την Εγνατία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.