«Σταγόνα Ελπίδας»: Ολοκληρώθηκαν οι προεόρτιες δράσεις του Δεκαπενταύγουστου



Παρασκευή 12 Αυγούστου και οι 2 αποστολές εθελοντών Αιμοπεταλιοδοτών με 2 νέους, έδωσαν για πρώτη φορά αιμοπετάλια, ολοκληρώσαμε τις προεόρτιες υποχρεώσεις μας.

Είτε σε ένα, Είτε σε δύο, Είτε σε τρία Νοσοκομεία οι αποστολές μας εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών, μετά από συνεννόηση με ολα αυτά τα Νοσοκομεία έχουν ανάγκη, για τους ασθενείς που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, την έμπρακτη στήριξή μας.

Για τα αιμοπετάλια χρειάζεται οργάνωση ακριβείας γιατί πρέπει να κλείσουμε νοσοκομείο με ημέρα, ώρα και εθελοντή που θα γίνει η εξέταση πριν το οριστικό ραντεβού.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας τα μέλη και οι φίλοι μας γνωρίζουμε και στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη όλες τις ημέρες του χρόνου.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και κάνουμε γνωστό στους συγγενείς και φίλους που μας ζητάνε βοήθεια ότι δεν ξεχνάμε κανέναν.

Καλό 15Αυγουστο, καλές διακοπές ευχόμαστε σε όλους, καλή αντάμωση την Τρίτη 16 Αυγούστου που θα πάει η επόμενη αποστολή να δώσει Αιμοπετάλια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.