Στη λαϊκή αγορά της Αιανής κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης



Την Παρασκευή 5 Αυγούστου κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ  Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Αιανής.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη και φίλους του Κινήματος, μοίρασαν φυλλάδια με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και τις προτάσεις του για την αντιμετώπισης της ακρίβειας. Τα μέλη του κλιμακίου  συνομίλησαν με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς οι οποίοι, μας μίλησαν για τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η παρούσα οικονομική κατάσταση.

Η Κοζάνη στο Προσκήνιο

5 σχόλια στο άρθρο “Στη λαϊκή αγορά της Αιανής κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

  1. Το χρήμα σας εχει Μεταμόρφωσει- η....Στελιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Κούλης παρακολουθεί Ανδρουλάκη,θέλει να μάθει πως έχει αποκτήσει19 σπίτια
    Ενώ εκείνος έχει 39 και όταν ο Ανδρουλάκης ξεπεράσει σε ακίνητα τον εμμονικό,τότε εκείνος θα παρακολουθεί τον μητσοτακη!
    Μεγάλες προσωπικότητες,δυο βουτυρομπεμπεδες με κοινό χαρακτηριστικό,τους αρέσει να ταξιδεύουν στον κόσμο,σ όλο τον κόσμο,αυτή είναι η δουλειά τους αιυτη η έγνοια τους!
    Δύο κακομαθημενα πλουσιό παιδιά που ο ένας παρακολουθεί τον άλλον,σε ποιο τουριστικό θέρετρο κάνει διακοπες,σε ποιο εξωτικό νησί βρίσκεται την ώρα που ο μέσος Έλληνας πολίτης δε γνωρίζει, τι χρώμα έχει η θάλασσα,τι χρώμα έχουν οι διακοπές,έστω με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμου!
    Βρε καραγκιοζακια της ” πολιτικης”,ποιον κοροιδευετε;και τα μάτια σας τα πονηρά και ψεύτικα και υποκριτικα να βγάλετε μεταξύ σας,στο τέλος θα συγκυβερνησετε!
    Ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κοσμακη!
    Όταν συνομιλούσατε και τα βρίσκατε μεταξύ σας,για να ρίξετε τον Τσιπρα,μετεκλογικά,τότε δεν παρακολουθούμε ο ένας τον άλλον,αλλον; συνομιλούμε,τωρα που πλησιάζουν οι εκλογές,αλλά και οι δύο σας θα πάρετε μαζί τα….,τωρα φαγωνεστε μεταξύ σας, σαν τα λικόνια για να συσπειρωσετε τα αναμοσκορπισματα που σας απόμειναν!
    Μεγάλες προσωπικότητες και οι δύο σας,σα να λέμε,ΚαραμανλήςΑ εναντίον ΑΝΔΡΕΑ,ουδεμία σχέση,κλουβιοςκαι σουβλιτσα,σαν κάτι από μπολεκ και λολεκ!
    Καρμιρηδες!
    Ο ένας με 39 ακίνητα δηλώνει νέος αγροτης για ένα ελάχιστο επίδομα κι ο άλλος με 19 ακίνητα,έγινε αρχηγός,τρομάρα του,αλλά παραμένει στο εωροκοινοβούλιο για περισσότερα χρήματα εωροβουλευτικης αποζημιωσης!
    Κι αυτοί οι δύο οι φραγκοφονιαδες,οι καρφο πενταετίας,οι δύο μαζί γερό λαδαδες….θα συγκυβερνησουν,αλλά τώρα,οι καρμιρηδες παρακολουθουνται με κινητά πληρωμένα απ τον Ελληνικό λαο!
    Α….νά μου χαθειτε,ξημερώνει και Μεγάλη Γιορτη!
    Μόνον τα χρήματα και μόνον αυτά σας έχουν Μεταμορφώσει κι ας βγάζετε ο ένας τα μάτια του άλλου από πριν για να επικοινωνείτε με τα κινητά σας…..μετεκλογικά,ως συνεργαζομενοι!
    Μεγάλες προσωπικότητες,Κράμερ εναντίον Κράμερ,Σταρένιος Δ εναντιον Ματσα Α

  2. Στέλιος Κ.καθηγητης!

    - Edit

    Απαντήστε

    Όταν συνομιλουσατε και επικοινωνουσατε για να ρίξετε τον ένα κοινό σας πολιτικό εχθρό,τον Αλέξη,τότε δεν κάνατε υποκλοπές,τότε οι επικοινωνίες σας ήταν αγιασμένες,μυρίζαν λιβανι, θυμιαμα,σαν από Ιερό βήμα τίμιων συνομιλιών,δε μας παρατατε κι οι δυο σας,πλούσιοι και Μεταμορφωμενοι,πριν και γεννηθειτε;
    Σήμερα που είναι 6 Αυγούστου και Μεγάλη Εορτή,αγοράστε κι οι δυο σας 6 ακίνητα μέχρι τις 30 Αυγούστου,γιορτή του Αγίου Αλεξανδρου,αλέξανδροι κι οι δυο σας απ τα Τζάμπο,την ώρα που τα δάνεια των ανθρωπων κοκκινιζουν και χρωματιζονται μ όλα τα χρώματα της ιριδος!

  3. Ευάγγελος Τούρκογλου

    - Edit

    Απαντήστε

    Ξεπληρώστε τα δάνεια του κόμματος σας και μετά να κοιλοπονεσετε για τον κοσμάκη,στο σπίτι του χρεωμένου δε μιλάνε για λεφτά,ας είναι καλά ο Βενιζέλος και τα μπαταρισμενα υποβρύχια,που μας χρέωσε μέχρι το λαιμό.

  4. Τρώγονται σαν τα λΥκόνια

    - Edit

    Απαντήστε

    Τελικά,ποιος παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη;μάλλον η θείαμ η Πάγωνα!!
    Τον παρακολουθούσε η ευπ και ο ανιψιός του διαταραγμενου!
    Γιατι;για να συγκυβερνησουν,λυκοφιλίες!
    Οι λύκοι για να κατασπαραξουν τα πρόβατα ομονουν,ειρήνευουν…Νεα Δημαγωγία και Νέο ΠΑΣΟΚ,όχι του Ανδρέα,για να κατασπαραξουν οικονομικά και κοινωνικά τον λαό,ομονοουν και ειρήνεύουν ,δεν έχουν όμως το αίσθημα της Δικαιοσύνης,όπως και οι λύκοι,αλλωστε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.