Διαμαρτυρία αναγνώστριας για τον ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ: «Δεν πληρώθηκε ο κόσμος γιατί η υπεύθυνη έφυγε διακοπές»



Όσοι είμαστε ωφελούμενοι στο πρόγραμμα προεργασίας, για νέους ηλικίας 18-29 της Δυτικής Μακεδονίας, έχουμε μείνει απλήρωτοι, καθώς η αρμόδια λείπει σε άδεια. Οι πληρωμή του προηγούμενου μήνα γίνεται μετά τις 20 του επόμενου, οπότε δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα ούτε τον Ιούνιο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΟΑΕΔ για το πότε θα γίνουν οι πληρωμές, η απάντηση ήταν ότι η υπεύθυνη είναι σε άδεια, ακολουθούμενη από ένα ειρωνικό γέλιο.

Για να πάει λοιπόν μια οικογένεια διακοπές (και καλά θα κάνει), εκατοντάδες άλλες θα κλειστούν στο σπίτι τους και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα έχουν και τι να φάνε, από τη στιγμή που η υπηρεσία δεν μερίμνησε να αντικαταστήσει την συγκεκριμένη κυρία κατά τις ημέρες άδειας της ή να την υποχρεώσει να λείψει αφού πρώτα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες της, ώστε να μην μείνει ο κόσμος απλήρωτος καλοκαιριάτικα.

Ντροπή.

Αναγνώστρια KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διαμαρτυρία αναγνώστριας για τον ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ: «Δεν πληρώθηκε ο κόσμος γιατί η υπεύθυνη έφυγε διακοπές»

  1. Ούτε στην Κεντρική Μακεδονία μας πλήρωσαν ακόμα (με το ίδιο πρόγραμμα). Δεν έχει βγει καν η επιλογή να ανεβάσουμε τα 3 δικαιολογητικά έντυπα σε αρκετά άτομα. Θα διορθωθεί λένε από Δευτέρα. Φέξε μου και γλίστρησα. Διακοπές; τι είναι αυτό;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.