Επίσκεψη του Σ. Κωνσταντινίδη στις εγκαταστάσεις του πεζοπόρου τμήματος Δυτικής Μακεδονίας



Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του πεζοπόρου τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε σήμερα 05/08/2022 ο βουλευτής Ν.Δ. Νομού Κοζάνης κύριος Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κύριος Κωνσταντινίδης, συνομίλησε και άκουσε τους προβληματισμούς των συναδέλφων.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και το προεδρείο του σωματείου μας και επανέλαβε για άλλη μια φορά το πάγιο αίτημα μας για την δημιουργία Ε.Μ.Α.Κ. στην Δυτική Μακεδονία, καθώς και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της περιφέρειας μας.

Ευχόμαστε τέτοιες κινήσεις να βρουν και άλλους μιμητές, έτσι ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των συναδέλφων, αλλά και τις υπηρεσίας μας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επίσκεψη του Σ. Κωνσταντινίδη στις εγκαταστάσεις του πεζοπόρου τμήματος Δυτικής Μακεδονίας

  1. Βρε Αργοσχολοι τηςπολιτικής,για 17 η ημέρα καίει η φωτιά στη Βάλια κάλντα και τα πετσοταισμενα Σκα-ι-το κάναλα δεν αναφερουν τ ι π ο τ α,μόνον οι πυροσβέστες επιχειρούν,που είναι τα εναέρια μέσα,ελικόπτερα και αεροπλανα;
    Σιγά μη σταξει η ουρά της ασχετοσύνης του Κυπρίου καυσοελλαδιτη,του Στυλιανιδοτσαβούσογλου( φίλος καρδιακός του Μεβλουτ,του Τούρκου υπουργού εξ),για το δάσος που καίγεται στην επαρχία,αυτός ο αργόστροφος δε γνωρίζει που πέφτει η Αττική οδός,νομίζει ότι βρίσκεται στα κατεχόμενα του ιουλιου και Αυγούστου του 1974!
    Αν παίρναν φωτιά οι μαϊντανοι και οι γλάστρες του βασιλικού στη Σαντορινη,ο εμμονικος θα έστελνε το Γ Σώμα Στράτου και θα έβγαινε φωτογραφίες δίπλα στις πυρόπληκτες γλάστρες,τωρα;
    Άλλο Βάλια κάλαντα άλλο Πάρνηθα,άλλο Μύκονος και σαντορινη!
    Ενδιαφέρον κανένα,Παντελής αδιαφορια!
    Κι όπως λέει ένα ποντιακό γνωμικο” ο Θεός άλλους πλαν κι άλλους κλαν”
    Το μεγαλύτερο δένδρο στη Σαντορίνη πλατύφυλλο και σκιερό,σαν δέκα πλατάνια…είναι…είναι…Ο μαιδανός

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.