25 βαθμοί χωρίζουν τον Απόστολο Τεληκωστόγλου από την απευθείας συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι



Δεν απέχει πολύ από το όνειρο, μόλις 25 βαθμούς πίσω βρίσκεται ο αθλητής του Συλλόγου μας, ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών Απόστολος Τεληκωστόγλου από τον έκτο αθλητή, με την σημερινή βαθμολογία που προκρίνεται απευθείας στην Ολυμπιάδα του 2024 , βαθμούς που θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει μέχρι τα τέλη του 2023 που ουσιαστικά ολοκληρώνονται για όλους τους αθλητές της Ολυμπιακής κατάταξης.

Για τον μήνα Αύγουστο του 2022 συνεχίζει να βρίσκεται στους ΤOP ΤΕΝ του παγκόσμιου ράνκινκ έχοντας την θέση επτά και την θέση έντεκα στο Ολυμπιακό ράνκινκ. Θέσεις που κάθε μήνα αλλάζουν ανάλογα με τα πρωταθλήματα που αγωνίζονται οι αθλητές.

Οι επόμενες διοργανώσεις που θα συμμετάσχει ο αθλητής μας, για το 2022 όπου μπορεί να πάρει έξτρα από τους 40 βαθμούς που ήδη τους έχει κατακτήσει είναι οι εξής

1) GRAND PRIX Παρίσι 2- 4 Σεπτεμβρίου 2022 ( G 6 )
2)GRAND PRIX Μάντσεστερ 21 – 23 Οκτωβρίου 2022 (G 6 )
3) Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και γυναικών Gouadalajara Μεξικό 13 – 20 Νοεμβρίου 2022 (G 10 )
4) GRAND PRIX FINAL Wuxu Κίνα 12 – 13 Δεκεμβρίου 2022 ( G 10 )

Προς ενημέρωση όλων, σχετικά με τις βαθμολογίες της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντο έχουν ως εξής:
( G 2 ) χρυσό μετάλλιο 20 βαθμούς – ( G 4 ) χρυσό 40 βαθμούς – ( G 6 ) χρυσό 60 βαθμούς και (G 10 ) χρυσό 100 βαθμούς

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας συγχαίρει τον αθλητή Αποστόλη Τεληκωστόγλου για την διατήρηση της υψηλής του βαθμολογίας , παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, χωρίς καμία Οικονομική υποστήριξη από πουθενά , χωρίς χορηγούς, ΑΠΛΉΡΩΤΟΣ εδώ και 40 μήνες από την αμοιβή που δικαιούται από την Γ.Γ.Α. για την κατάκτηση του Αργυρού παγκόσμιου μεταλλίου . Του εύχεται να συνεχίσει την προσπάθειά του, δηλώνοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του με όλες του τις δυνάμεις και με όλη την επιστημονική ομάδα υποστήριξής του για να καταφέρει να εκπληρώσει τον ΣΤΟΧΟ του .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.