Ξεκίνησε στο Βελβεντό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Πανσερραϊκός – Δείτε φωτογραφίες



Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας στο Βελβεντό Κοζάνης, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η Σερραϊκή ομάδα, πλήρης σε ποσοστό 95% στο ρόστερ της, προπονείται καθημερινά, προσπαθώντας να φτιάξει φυσική κατάσταση και ομοιογένεια, έχοντας νέο προπονητικό δίδυμο και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.

Οι Ελευθερόπουλος-Βενετίδης, μαζί με τους υπόλοιπους γυμναστές των «κόκκινων», Γκιόκα, Καραμπέτσιο, Στατερούδη, που κάνουν εξαιρετική δουλειά ως επιτελείο τα τελευταία χρόνια, προπονούν το νέο Πανσερραϊκό, με αμείωτο ρυθμό. Καθημερινές διπλές προπονήσεις πρωί – απόγευμα, σε ιδανικό υψόμετρο και αρκετές κοινές ώρες όλοι μαζί, ώστε το group να γίνει ομάδα!

Η φιλοσοφία του νέου προπονητή, έχει φανεί απο τις δυνατές προπονήσεις και στις Σέρρες, με τρεξίματα, πίεση ψηλά και κατοχή μπάλας. Στο Βελβεντό, η ομάδα δουλεύει πολύ και στα κομμάτια της τακτικής, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να επιμένει πολύ, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά, μιλώντας πολύ στους ποδοσφαιριστές πριν και μετά τις προπονήσεις, χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο και την απαραίτητη εμπιστοσύνη.

Ο Πανσερραϊκός κατά το διάστημα της παραμονής του εκεί, θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, με τον ΠΟ Ελασσόνας (06/08, γήπεδο Βελβεντού) και την Κηφισιά(12/08, γήπεδο Πτολεμαϊδας), πριν την επιστροφή του στις Σέρρες.

Από το serressport.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.