Αυτοψία του Γ. Κασαπίδη σε διάφορα έργα της Περιφέρειας σε Τ.Κ. της Εορδαίας

Επίσκεψη σε τεχνικά έργα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που υλοποιούνται στα όρια του Δήμου Εορδαίας, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Κοζάνης Παναγιώτη Τσιάμη την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022.

Συγκεκριμένα τα τεχνικά έργα που υλοποιούνται αφορούν: Έργα καθαρισμού ρεμάτων και καθαρισμού της Περιφερειακής τάφρου, στην είσοδο της πόλης της Πτολεμαΐδας. Μετά από πολλά χρόνια καθαρίζονται τα ρέματα που έχουν γεμίσει με φερτά υλικά, απορρίμματα και αυτοφυή βλάστηση και γίνονται κυριολεκτικά αγνώριστα. Έργα οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης στην ανατολική έξοδο της Πτολεμαΐδας προς το Ανατολικό και στις Τοπικές Κοινότητες Ολυμπιάδας, Γαλάτειας και Δροσερού. Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, καθαρισμού και εξωραϊσμού που πραγματοποιούνται στην Τοπική Κοινότητα Εμπορίου του Δήμου Εορδαίας από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα.

Ο κ. Κασαπίδης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του έργων που υλοποιούνται.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προχωράει με ταχύτατο ρυθμό στην υλοποίηση σπουδαίων έργων υποδομής, επιδιώκοντας τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, αλλά και της ποιότητας ζωής όλων των Δυτικομακεδόνων.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αυτοψία του Γ. Κασαπίδη σε διάφορα έργα της Περιφέρειας σε Τ.Κ. της Εορδαίας

  1. Έργα οδοποιίας,για να περάσει η δικαια μεταβαση στην επιτελικη μπουρδολογια και στην κεφαλή της πορείας ο Μουσουρουλιξ- οβελιξ( λόγω αχόρταγου πετσοταισματος),θα ακολουθεί ο παπά θανασης,ο Δρυίδης με την μαρμίτα-βρεχτουρα του να καταβρεχει το πληθος το αλαλαζον και θα έπεται ο αδωνιξ,ο εθνικός κλόουν της παγκόσμιας ψευτιας και μετά η περίφημη και πολυδιαφημιζομενη δίκαιη μετάβαση,ως κόρη σταφιδιασμένη,ξεδοντιασμενη,αποστεωμενη ,παρασιτεμενη …σαν βγαλμένη από βιβλίο του Παπαδιαμάντη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.