Κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης σε πολίτες, φορείς και συλλόγους για τον σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022



Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022, καλεί πολίτες, Φορείς, Συλλόγους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση με θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» και σύνθημα «Συνδυάζω-Μετακινούμαι» (https://mobilityweek.eu/), αποστέλλοντας ολοκληρωμένες ιδέες και προτάσεις.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με στόχο την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης. 

Το ετήσιο θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» επιδιώκει να αναδείξει και να ενισχύσει τις συνέργειες, τη δημιουργικότητα, την αφοσίωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιώσιμη κινητικότητα.  

Με ομαδική προσπάθεια και συλλογικό σχεδιασμό, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Δήμου μας.

Σας καλούμε λοιπόν να μας στείλετε, έως και τις 22 Αυγούστου 2022, τις προτάσεις σας για την διοργάνωση δράσεων στο email: emw.dimoskozanis@gmail.com 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.