Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Φλώρινας «η Αγία Ειρήνη»

Τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας επισκέφτηκε τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 αντιπροσωπεία του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου – Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Φλώρινας «η Αγία Ειρήνη».

Τον Σύλλογο – Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Φλώρινας «η Αγία Ειρήνη» εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Αναστάσιος Παπαμιχαήλ, ο Αντιπρόεδρος Σάββας Καραβασιλειάδης, ο Ταμίας Πολυνείκης Θεοδουλίδης και το μέλος Ιωάννης Παπαρίζος, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τους τομείς που δραστηριοποιείται ο σύλλογος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Βόσδου συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία. Επίσης δήλωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας θα συνδράμει στις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.