Με 7 επιχειρήσεις έδωσε το παρών η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση βιολογικών προϊόντων BioFach



Ακόμα μια έκθεση ενταγμένη στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τη συμμετοχή 7 επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Από τις 26 έως και τις 29 Ιουλίου 2022, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, έλαβε χώρα η έκθεση της BioFach, η οποία αποτελεί κορυφαίο διεθνές γεγονός, στο πλαίσιο του οποίου γίνεται προβολή και προώθηση του κλάδου των βιολογικών προϊόντων.

Οι 7 επιχειρήσεις που συμμετείχαν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, είχαν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά, ενισχύοντας έτσι τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες και παράλληλα διευρύνοντας το πλαίσιο των συνεργασιών τους κάνοντας επαφές με εμπόρους από διαφορετικές χώρες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό, αναγνωρίζοντας το αμείωτο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων να επεκταθούν σε νέες αγορές παγκόσμιας κλίμακας, τόνισε πως η Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων σε τέτοιου είδους εκθέσεις.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με 7 επιχειρήσεις έδωσε το παρών η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση βιολογικών προϊόντων BioFach

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.