Σουσουράδα: Η νέα στήλη του KOZANILIFE.GR που θα… συζητηθεί!



Σουσουράδα είναι η λαϊκή ονομασία του πουλιού σεισοπυγίς (Motacilla alba), που όλο κουνά την ουρά του.

Θα την συναντήσετε πλέον στην ενημέρωση του KOZANILIFE.GR αφού από εδώ και στο εξής θα αποτελεί τη νέα στήλη και θα περιλαμβάνει μια πιο «light» κατηγορία νέων και ψυχαγωγίας. Με άκρως θετική διάθεση χωρίς να θέλει να προσβάλλει πρόσωπα…

Όσα δεν λέγονται… γράφονται στη Σουσουράδα!

Gossip, lifestyle, social media αλλά και θέματα που γράφονται με δυσκολία, η Σουσουράδα φιλοδοξεί να τα αναδείξει, άλλωστε χαρακτηριστικό αυτού του πτηνού είναι η… ανακατωσούρα!

Με λίγα λόγια έρχεται για να ταράξει τα ήσυχα νερά της πόλης!

Μια ομάδα νέων συνεργατών οι οποίοι γνωρίζουν πολλά πράγματα και καταστάσεις στην Κοζάνη, θα πλαισιώνουν το team της Σουσουράδας αναλαμβάνοντας τη συγκεκριμένη θεματολογία που σίγουρα θα συζητηθεί!

Όλα τα “νέα” που θα δημοσιεύονται στη συγκεκριμένη στήλη, βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, χωρίς να θίγουν πρόσωπα.

Το feedback με τους αναγνώστες στο εγχείρημα αυτό είναι πολύ βασικό, για το λόγο αυτό περιμένουμε τις προτάσεις σας, τις παρατηρήσεις σας αλλά και το «θέμα» σας, είτε μέσα από το Instagram του @kozanilife είτε με email στο kozanilife@gmail.com (με θέμα: «για τη Σουσουράδα»).

Μείνετε συντονισμένοι!

#sousourada #kozanilife

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.