Κοζάνη: Άμεση ανάγκη για κινητοποίηση όλων – Ο μικρός Παναγιώτης χρειάζεται τη βοήθειά μας



Το συγκινητικό μήνυμα και η έκκληση των γονιών του μικρού Παναγιώτη:

Ευχομαι σε ολους σας οσοι ειστε γονείς ποτε να μη ζησετε αυτο που ζουμε και να μη χρειαστει ποτε να ρθειτε στη δικη μας θεση.. Δε νομιζω οτι ειναι ευχάριστο για εναν πατερα να ζηταει δημοσια οικονομικη βοηθεια για να σώσει το παιδι του…Πιστέψτε με ειναι τοσο δυσκολο για την ψυχη του και για το μεσα του να το κανει… Δε φανταζομουν ποτε οτι αντι να περναω ομορφες και μοναδικές στιγμες μαζι με το παιδι μου , θα πρεπει να βλεπω το βλαστάρι μου να δεινει εναν τετοιο καθημερινό αγωνα γεματο πονο και δακρυα ..Τι ομορφο ..!!!Το παλικαρι μας αγαπημενοι φιλοι μου ο μονος που μπορει να το κανει καλα ειναι ο Θεος αν το αποφασίσει και το θελήσει. Ειδάλλως ο δρομος αυτος ειναι μακρύς και δυσκολος και μονοι μας δεν μπορουμε να τον διαβούμε .

Χρειαζομαστε τη βοηθεια ολων σας..!!!

Ενα παιδι χωρις παχυ εντερο, χωρις ειλεοτυφλικη βαλβιδα και χωρις μερος του τελικου ειλεου του και με συχνή βακτηριδιακη υπερ ανάπτυξη, ειναι καταδικασμένο να δωσει μια μεγαλη μαχη για να μπορεσει Ισως καποια στιγμη να σταθεροποιηθει καπως στη ζωη του..Και ο Παναγιωτης μας δυστηχως εως τωρα μονο επιπλοκες εχει και σοβαρα θεματα, τα οποια χρήζουν συχνές νοσηλειες .

Ξερω οτι μπορει σε καποιους η ιστορια μας να φαινεται κουραστική και δίκαια να σκέφτονται οτι ειναι κατι που εχει κουρασει τοσα χρονια … αλλα αυτη ειναι η αληθεια και πρεπει να σας την πω..Ο Παναγιωτης μας εχει σοβαρα θεματα υγειας τα οποια μονοι μας δε μπορουμε να τα αντιμετοπιζουμε και δε μπορουμε χωρις τη βοηθεια σας και τη στηριξη σας να του δωσουμε την ελπιδα οτι καποια μερα και συ Ηρωα μου θα μπορεσεις να ( γινεις ) καλα και να γνωρισεις ολα αυτα που κανουν τα αλλα παιδια..

Ζητω μεσα απο την καρδια μου να αγκαλιάσετε ολοι σας τον Παναγιωτη μας και να του δωσετε την ελπιδα να προσπαθήσει μαζι με τους γιατρους του να ελπίζει οτι ολα θα περασουν. ..Ζητω απ ολο τον κοσμο και ειδικα απο την πολη μου την Κοζανη και ολους του τοπικούς φορείς , την Περιφερεια και τον Περιφεριάρχη μας τον κ. Κασαπίδη, τη Δημοτική αρχη και τον Κυριο Μαλουτα, τον εμπορικό σύλλογο, το σύλλογο εστίασης και ολους τους φορείς της πόλης που μεγάλωσα να σταθούν διπλα στο βλαστάρι μου , διπλα στον Παναγιωτη μου και να μας βοηθησουν. Σας παρακαλω ολους σας να στηρίξετε αυτη τη Χρόνια μαχη μας….

Καντε ολοι αυτο το χαμογελο να νικήσει τον πονο…!!
Τραπεζα Πειραιως
IBAN: GR3901716140006614140428400
BIC: PIRBGRAA
Ταυρη Ελενη
Αιτιολογια:Δωρεά

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Άμεση ανάγκη για κινητοποίηση όλων – Ο μικρός Παναγιώτης χρειάζεται τη βοήθειά μας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.