Σε πλήρη εξέλιξη το πρώτο στάδιο των εργασιών στο Κολυμβητήριο του ΔΑΚ Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Με πυρετώδεις ρυθμούς εξελίσσεται το πρώτο στάδιο των εργασιών στο Κολυμβητήριο του ΔΑΚ Κοζάνης που αφορά στην στατική αποκατάσταση του μεταλλικού του κελύφους.

Την εξέλιξη των εργασιών παρακολούθησε δια ζώσης ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου, το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2022. Παρόντες ήταν επίσης ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Πεχλιβανίδης, ο επιβλέπων μηχανικός του έργου, Γιώργος Τζιόμπρας, καθώς και ο ανάδοχος του έργου, εκπρόσωπος της ΕΒΙΤΕΜ, Λ. Δεμερτζίδης.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Μαλούτας «Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών στο κολυμβητήριο, ένα έργο με βαρύνουσα σημασία για τους πολίτες».

Υπενθυμίζεται, ότι ο προϋπολογισμός για το έργο στατικής αποκατάστασης του μεταλλικού φέροντος οργανισμού του κολυμβητηρίου είναι 608.000 ευρώ με Φ.Π.Α., ενώ η συμβατική δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 444.407,46 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το ΕΑΠ 2012-2016.

Σημειώνεται, ότι γίνεται αγώνας δρόμου για την ολοκλήρωση της τρέχουσας εργολαβίας μέχρι το τέλος του έτους. Στη συνέχεια, σειρά έχει η δεύτερη φάση παρεμβάσεων στο κολυμβητήριο Κοζάνης, που αφορά στη λειτουργικότητα και περιλαμβάνει εργασίες διαμόρφωσης και ενεργειακής αναβάθμισης. Η μελέτη που ήδη εκπονείται από την ΑΝΚΟ αναμένεται να παραδοθεί μέσα στον Σεπτέμβρη, με τις εργασίες να ξεκινούν αμέσως μετά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.