Μετά τη Ρεάλ, σειρά έχει η Γιουβέντους για την Μπάρτσα

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ, ημιτελικά Γιούρο Γυναικών, διεθνή φιλικά… Γεμάτο το σημερινό κουπόνι, θα ασχοληθούμε με το ΑΕΚ Λάρνακας – Μίντιλαντ και το Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους.

Δείτε το παοκ καναλι που θα μεταδώσει τον αγώνα του «Δικέφαλου» την Πέμπτη

604. ΑΕΚ Λάρνακας – Μίντιλαντ (18:30)

Στο προ μίας εβδομάδας ματς στη Δανία, η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή και απέσπασε ισοπαλία 1-1. Δύο φορές την έσωσαν τα δοκάρι, προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς, όμως δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση. Ντεμπούτο σε αποστολή στην κυπριακή ομάδα ο Μπρούνο Γκάμα, ενώ οι Δανοί υπολογίζουν ξανά στον σημαντικό μέσο Σίστο. Η Μίντιλαντ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Κύπρο. Επιθετικά μπορεί να βρει το γκολ για… πλάκα, όμως αμυντικά κάνει… νερά. Διπλασιάζει το G/G.

650. Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους (27/7, 03:30)

Κλείνουμε με το σπουδαίο φιλικό που διεξάγεται στο Ντάλας. Η ανανεωμένη και ιδιαιτέρως ενισχυμένη Μπαρτσελόνα κέρδισε 1-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο προηγούμενο φιλικό με πολύ ωραίο γκολ του Ραφίνια. Βγάζει «γούστα» η ομάδα του Τσάβι, ο οποίος έχει αρκετές και ποιοτικές λύσεις πλέον στα χέρια του. Ενισχυμένη είναι και η Γιουβέντους, η οποία στοχεύει στην επιστροφή της κορυφής στην Ιταλία. Πάντως, οι ιταλικές ομάδες δεν συνηθίζουν να τα δίνουν… όλα στα φιλικά, γι’ αυτό θα πάμε με το 1.90 της νίκης των «μπλαουγκράνα».

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.