Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Επέκταση Αρδευτικού Δικτύου Πλατανορεύματος στην περιοχή Τζίτζιφος» υπέγραψε ο Γιώργος Κασαπίδης

Ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 73.593,49 € (με Φ.Π.Α). Το έργο περιλαμβάνει τις αναγκαίες εργασίες για την επέκταση του αρδευτικού δικτύου Πλατανορεύματος στην περιοχή Τζίτζιφος, έκτασης περίπου 175 στρεμμάτων, σύμφωνα με τη μελέτη που εκπονήθηκε από το Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης.

Οι εργασίες αφορούν την εκσκαφή τάφρων αρδευτικού δικτύου σε μήκος 1585 μέτρων, την τοποθέτηση αρδευτικών αγωγών την κατασκευή δυο τυποποιημένων φρεατίων και πέντε αρδευτικών υδροληψιών δικτύου καθώς και την κατασκευή διάβασης δικτύου από ρέμα.

Η Περιφερειακή Αρχή αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα του πρωτογενούς τομέα στην τοπική οικονομία, υλοποιεί σημαντικά έργα υποδομών για την στήριξη και ανάπτυξη του με γνώμονα την καθημερινή εξυπηρέτηση των αγροτών, την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και την δημιουργία προϋποθέσεων για περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Επέκταση Αρδευτικού Δικτύου Πλατανορεύματος στην περιοχή Τζίτζιφος» υπέγραψε ο Γιώργος Κασαπίδης

  1. Αφού θα γίνουν τα τιτάνια έργα στον Τζιτζιφο,όντως είμαστε η ατμομηχανή της ανάπτυξης στην Ευρώπη,όπως είπε ο γκεμπελισκος,ο εκπρόσωπος της επιτελικης μπουρδολογιας και της μετάβασης στα πράσινα αλογα!
    Έργο που μάλλον εκπονήθηκε επί Τουρκοκρατία,θα υλοποιηθεί το 2022 κι αν!
    Τουλάχιστον απ τα δύο τυποποιημένα φρεάτια,να ποτιζονται τα πράσινα αλογα!
    Και αφού γίνει η διάβαση από το ρέμα,μπαίνει η Δυτική Μακεδονια στο Γκίνες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.