Βίντεο: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας με τον «φαντομά» μοτοσικλετιστή

«Φαντομάς» μοτοσικλετιστής αναστατώνει κάθε βράδυ την Πτολεμαΐδα, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις ταχύτητες που προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγαίνουν στα μπαλκόνια να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, βρέφη στην αγκαλιά και μικρά παιδιά να κλαίνε, γιατί δεν μπορούν να κοιμηθούν, όπως διαβάζουμε στο ertnews.gr

Σύμφωνα με καταγγελία, πρόκειται για ένα νεαρό άτομο με κράνος, εποχούμενο σε μηχανή ανωμάλου δρόμου, κόκκινου χρώματος, που διατρέχει από τα μεσάνυχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κεντρικές και μη οδούς της πόλης, σκορπώντας τον πανικό, και, μόλις αντιληφθεί την παρουσία περιπολικού κρύβεται, η, εξαφανίζεται.

Κάτοικος της περιοχής τονίζει πως ο κόσμος έχει αγανακτήσει ενώ το περιστατικό συμβαίνει εν γνώση της τροχαίας, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Πόπη Μόσχογλου στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή “ΩΡΑ ΘΕΡΙΝΗ” δεν μπορεί να κάτι καθώς φοβάται μη προκαλέσει ατύχημα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.