Ο Γιώργος Φαρμάκης υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην Π.Ε. Κοζάνης στις επόμενες εκλογές

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της του κ. Γιώργου Φαρμάκη, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της περιφέρειας Κοζάνης.

Ο Γιώργος Φαρμάκης είναι μηχανολόγος και χειριστής μηχανημάτων, κοινοτικός σύμβουλος Πτολεμαΐδας Εορδαίας, πρώην πρόεδρος εποπτικού κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αμυνταίου. Εργάστηκε πολλά χρόνια στην ΔΕΗ και σε έργα της περιοχής. Είναι έγγαμος με τέσσερα τέκνα και τέσσερα εγγόνια!

Τον συγχαίρουμε, του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

-ΤΟ-
Γραφείο Τύπου
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

4 σχόλια στο άρθρο “Ο Γιώργος Φαρμάκης υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση στην Π.Ε. Κοζάνης στις επόμενες εκλογές

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !
    Εθνική αποστείρωση της ελληνικής νεολαίας και εξάτμιση της ιστορικής μας μνήμης, εξευτελισμός και γελοιοποίηση των εθνικών μας συμβόλων και ολοκληρωτική «απόσυρσή» τους. Ονειρεύονται, οι κυβερνώντες όλων των αποχρώσεων, μία Ελλάδα πολυεθνική, πολυπολιτισμική και πολυ-θρησκευτική. Απεχθάνονται οποιαδήποτε μορφή εθνικού και γι’ αυτό επιχειρούν να «καθαρίσουν» την ιστορία.

  2. Για την… Μεγάλη Μακεδονία διδάσκονται και φέτος στα σχολεία της Βόρειας Μακεδονίας!! Το ethnos.gr 7-9-20.
    Τσίπρας : «Συγχαίρω την κυβέρνηση γιατί χαρακτήρισε “ιστορική” την Συμφωνία των Πρεσπών»!! 29-9- 2020 pronews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.