Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη Σιάτιστα – Δείτε για ποιο λόγο

Σε ξενοδοχείο της Σιάτιστας μένει ο γνωστός ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του siera fm, ο ηθοποιός θα πραγματοποιήσει φωτογράφηση για το γνωστό περιοδικό Vogue.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στο Αρχοντικό Δόλγκηρα και στο Μπούρινο.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Μαρκίδες Πούλιου και της Λέσχης Αιθέρας, Τάσος Σιάσιος, ανέλαβε την ξενάγηση και τη διοργάνωση της επίσκεψης.

Στη φωτογραφία, με τη Μελίνα Σβίγκου, σε έξοδο του σε καφέ της πόλης

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη Σιάτιστα – Δείτε για ποιο λόγο

  1. Μεγάλη δλεια,σ έναν τόπο ξεχασμενο και υποτιμημένο απ τους πολιτικούς αρλεκινους της επιτελικης μπουρδολογιας και μια επίσκεψη ενόςθοποιου η ενός κομπάρσου Θ αποτελεί είδηση τρανή!!!
    ” εκεί που κάποτε οι καπετάνιοι κρεμουσαν τ άρματα,στην Κοζάνη και Δυτική Μακεδονια,τωρα θα κρεμούν οι γύφτοι τα νταουλια”
    Αγ.Κοσμας !

  2. Μεγάλη δλεια,σ έναν τόπο ξεχασμενο και υποτιμημένο απ τους πολιτικούς αρλεκινους της επιτελικης μπουρδολογιας και μια επίσκεψη ενόςθοποιου η ενός κομπάρσου Θ αποτελεί είδηση τρανή!!!
    ” εκεί που κάποτε οι καπετάνιοι κρεμουσαν τ άρματα,στην Κοζάνη και Δυτική Μακεδονια,τωρα θα κρεμούν οι γύφτοι τα νταουλια”
    Αγ.Κοσμας !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.