Tα Power Pass της ντροπής και της οργής – Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης:

Αναντίρρητα η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ δυσκόλεψε τη ζωή των Ελλήνων καθότι η άνευ προηγουμένου ακρίβεια είναι η μόνιμη επωδός της καθημερινότητάς τους και πριν να ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία (βλέπε υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, υπέρμετρη αύξηση στις τιμές των τροφίμων και των καυσίμων)! Και χωρίς ξεδιαντροπιά η κυβέρνηση προσπαθώντας να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, να φανεί αρεστή και νομίζοντας ότι απευθύνεται σε άτομα με χαμηλή νοημοσύνη «μοίρασε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» (βλέπε Fuel Pass και Power Pass)!

Έτσι, παρείχε 40 ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων, που είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στον κυκεώνα της ακρίβειας που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία! Αν πραγματικά η κυβέρνηση εννοούσε ότι ήθελε να βοηθήσει τους Έλληνες έπρεπε να μειώσει τον ειδικό φόρο στα καύσιμα που είναι αδικαιολόγητα μεγάλος!

Επίσης, εκτόξευσε τους λογαριασμούς του ρεύματος των Ελλήνων καθιερώνοντας τη ρήτρα αναπροσαρμογής και οδηγώντας τους στην απελπισία και τώρα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα θα τους επιστέψει ένα μικρό ποσό από το όλον ποσό που πλήρωσαν!! Πραγματικά μνημείο αγυρτείας από την κυβέρνηση της ΝΔ!

Ειδικά, η επιστροφή χρηματικών ποσών, με τη διαδικασία του Power Pass, αποτέλεσε άνευ προηγουμένου φιάσκο! Τα εκκαθαριστικά της ντροπής, που αναρτήθηκαν χθες στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, προκάλεσαν δικαιολογημένα την οργή των πολιτών, καθότι δεν συμπεριλάμβαναν τους λογαριασμούς ρεύματος που εκδόθηκαν τον Ιούνιο και περιελάμβαναν, για αρκετούς, τα μεγαλύτερα ποσά που κλήθηκαν να πληρώσουν! Η κυβέρνηση δεν το γνώριζε αυτό και κλήθηκε εσπευσμένα μετά τις κατακραυγές των πολιτών να προβεί σε επιδιόρθωση και να συμπεριλάβει και τον Ιούνιο; Άρα, είτε προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τους πολίτες, είτε αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση ακολουθεί ανερμάτιστη πολιτική και κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι παλινωδίες !

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Tα Power Pass της ντροπής και της οργής – Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.