Σκοράρει κατά ριπάς στην έδρα της!

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Λίγα πράγματα απόψε στο πρόγραμμα, αντίστοιχα θα κινηθούμε και στο παιχνίδι μας, με μία επιλογή από τη δεύτερη κατηγορία Σουηδίας, σε χαμηλό ποντάρισμα, αφού οι γνώσεις είναι περιορισμένες.

Η αναλυτική αξιολόγηση του stoiximan app

ΑΦΚ Εσκιλστούνα – Τρέλεμποργκ:

Στην 5η θέση της κατάταξης βρίσκεται η ΑΦΚ Εσκιλστούνα, αλλά με ματς λιγότερο (το αποψινό), αν πάρει το τρίποντο θα ανέβει στην 3η. Προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις, απέσπασε 1-1 στην έδρα της Μπράγκε (2η στην κατάταξη), ενώ στο προηγούμενο εντός επιβλήθηκε 3-1 της Μπρομαποϊκάρνα. Γενικά στην έδρα της είναι αρκετά ανταγωνιστική, πήρε 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα εντός, σε όλες σημείωσε από τρία γκολ και πάνω.

Δύο θέσεις παρακάτω -αλλά με τους ίδιους βαθμούς- βρίσκεται η Τρέλεμποργκ, επίσης σε φόρμα, αφού «τρέχει» αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Ομάδα που γενικά είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν, με 9 Over σε 13 αγωνιστικές και 6 διαδοχικά G/G στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, απόψε γίνεται πιο δύσκολο το έργο της, αφού θα έχει αρκετούς απόντες (4 βασικούς), σε αντίθεση με τη γηπεδούχο, που έχει ορισμένες επιστροφές.

Για τα γκολ το είχαμε μαρκάρει αρχικά το ματς, όμως οι αποδόσεις είναι… τραγικά χαμηλές, οπότε θα πάμε σε bet στη γηπεδούχο, με το σχετικό «χτύσιμο», για λίγο καλύτερη απόδοση.

Προγνωστικό: 1 & Over 1.5 – (2.85)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.