Κοζάνη: Άδεια η πόλη την Κυριακή – Πως κινήθηκαν τα εμπορικά καταστήματα που ήταν ανοιχτά

Άδεια από κόσμο ήταν η πόλη της Κοζάνης την Κυριακή 17 Ιουλίου, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κόσμος προτίμησε τις παραλίες.

Η αγορά της Κοζάνης ήταν ανοιχτή προαιρετικά για τους καταναλωτές, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων, ενώ οι λιγοστοί εναπομείναντες στην πόλη της Κοζάνης, έδειξαν θετική στάση στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων.

Οι ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων, μίλησαν για μια καλή μέρα, δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών με το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου απουσιάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Άδεια η πόλη την Κυριακή – Πως κινήθηκαν τα εμπορικά καταστήματα που ήταν ανοιχτά

  1. 10% μειωση του πλυθισμου στη δυτικη μακεδονια τα τελευταια 10 χρονια ακουει κανεις,,,, φυγανε οι νεοι πεθαινουν οι παππουδες..μονο οι τοπικοι αρχοντες θα μεινουν κ τα κομματοσκυλα τους,,μεχρι να φανε τα τελευταια πομολα και χαλικια απο το δημοσιο κουρβανα..κ οταν γεμισουν καλα το ταμειο τους θα στειλουν τα καμαρια τους στο εξωτερικο( που ιδια μανταλιδια..και θα επιστρεψουν πυροτουβλα) κ αυτους τους ιδιους σε καμια θεσσαλονικη η αθηνα να κανουν τους αρχοντοχωριατες και να μοιραζουν γελιο με την αμορφοσια τους και την κουτοπονηρια,,ζωαααα κυφηνες παρταλια πολιτικαντηδες κ κομματοσκυλα που βρωματε με την παρουσια σας κ μονο τη δυτικη μακεδονια

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.