Η ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας για την πτώση του αεροσκάφους Antonov στην Καβάλα – Τι αναφέρει για τις επικίνδυνες ουσίες

Μια σορός έχει εντοπιστεί ενώ άλλη μια έχει ήδη ανασυρθεί από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους τύπου Antonov το οποίο και κατέπεσε έξω από την Καβάλα στην τοποθεσία Παλαιοχώρι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος στην έκτακτη ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως συνεχίζεται η επιχείρηση για την ανάσυρση και των εντοπισμό των υπολοίπων έξι σορών, ενώ στο σημείο δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη επικίνδυνων ουσιών.

Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης με συμμετοχή ειδικευμένου προσωπικού του Ελληνικού Στρατού και 30 πυροσβέστες, με σκοπό τη δημιουργία οδών ασφαλούς διέλευσης και μεταφοράς σορών σε χώρους απολύμανσης.

Η κινητοποίηση των ήταν άμεση καθώς καθώς οι αρχές ενημερώθηκαν αμέσως μετά την πρόσκρουση πως το αεροσκάφος μετέφερε 11,5 τόνους πυρομαχικά.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας για την πτώση του αεροσκάφους Antonov στην Καβάλα – Τι αναφέρει για τις επικίνδυνες ουσίες

  1. Μια γνώμη παρατραβηγμενη;θα δούμε

    - Edit

    Απαντήστε

    Μάλλον τα όπλα πήγαιναν στην Ουκρανία και όχι στο Ιραν η στο Μπαγκλαντες,

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.