Νεκρός βρέθηκε ο 26χρονος αγνοούμενος φοιτητής στο Γράμμο



Νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο 26χρονος αγνοούμενος φοιτητής, που είχε χαθεί στον ορεινό όγκο του Γράμμου το απόγευμα της Δευτέρας και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του. Ο νεαρός βρέθηκε μέσα σε πυκνή βλάστηση στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεστορίου – Κοτύλης.

Οι αρχές σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν έχουν για την ώρα αποκλείσει εγκληματική ενέργεια, περιμένοντας και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Πρόκειται για έναν 26χρονο φοιτητή Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από την Φλώρινα, ο οποίος είχε επισκεφτεί την περιοχή και το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου, επικοινώνησε τελευταία φορά με την οικογένειά του από το Νεστόριο, αναφέροντας πως σκόπευε να μετακινηθεί προς την Κοτύλη. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Στην περιοχή, που είναι δύσβατη, χρησιμοποιήθηκαν drones με θερμικές κάμερες, ενώ συνέδραμε ελικόπτερο της αστυνομίας. Συμμετείχαν άνδρες της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας και ομάδες εθελοντών.

Από το ertnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.