Επίσκεψη του προέδρου του Ε.ΚΕ.Α Π. Κατσίβελα στο γραφείο του συλλόγου «Σταγόνα Ελπίδας»



Την Πέμπτη 14 Ιουλίου ο πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Α κύριος Παναγιώτης Κατσίβελας στα πλαίσια της περιοδείας του στις αιμοδοσίες της Βορείου Ελλάδος επισκέφθηκε και το γραφείο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών αιμοπεταλιοδοτών “ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Στη συνάντηση με τα μέλη του συλλόγου μας συζητήθηκαν οι δυσκολίες, τα προβλήματα, της αιμοδοσίας, οι δράσεις και τα αποτελέσματα του συλλόγου μας όσον αφορά την τήρηση του καταστατικού, δηλαδή την προσέλκυση και προσφορά αίματος.

Επίσης ηρθε η επιβεβαίωση ότι αποτελούμε μοναδικότητα με τη δράση μας στις αποστολές Αιμοπεταλίων σε πάνω από πέντε νοσοκομεία.

Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε για τη συνεχή στήριξη προς τον σύλλογο μας, για το ιδιαίτερο έργο μας, και ότι η συνέχεια θα είναι ευχάριστη από πλευράς Ε.ΚΕ.Α.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ε.ΚΕ.Α και δίνουμε υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να διαδώσουμε την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας-αιμοπεταλιοδοσιας.

Ευχαριστούμε το μέλος του συλλόγου μας Βόμβα Κωνσταντίνο που είναι και μέλος του ΔΣ ΠΟΣΕΑ, και την Κατερίνα πολιτίδου που μας εκπροσώπησαν σε αυτή τη σημαντική συνάντηση.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Σκόρδας Χρήστος

Ο Γ Γραμματέας
Τσιώγκας Κωνσταντίνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.