5 συλλήψεις σε ένα 24ωρο στην Κοζάνη για ναρκωτικά



Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν τρεις 24χρονοι ημεδαποί και δύο 23χρονοι ημεδαποί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν χθες (12-07-2022) το βράδυ στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, τρεις 24χρονοι ημεδαποί, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν χθες (12-07-2022) το βράδυ στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, δύο 23χρονοι ημεδαποί, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των ανωτέρω, θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον και στο μέλλον.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “5 συλλήψεις σε ένα 24ωρο στην Κοζάνη για ναρκωτικά

  1. Μεγάλη επιτυχία αυτά τα γραμμάρια στης χώρες της Ευρώπη; είναι νόμιμα η με ένα απλό πρόστιμο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.