Το τρίο του Γιώργου Τζούκα στο kultival Zamas Festival στο Μόναχο



Ο Γιώργος Τζούκας (πιάνο), Μανώλης Κουτσουνάνος (ντραμς) και Μάκης Μπουκάλης (μπάσο) συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο 10 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Zamas που διοργανώθηκε στο Μόναχο. Τη συμμετοχή του trio George Tzoukas στήριξε ο ΟΑΠΝ, στο πλαίσιο προώθησης και προβολής του μουσικού Φεστιβάλ ΗΧΩ που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 16 Ιουλίου.

Το kultival Zamas Festival, που σημαίνει «γεια μας», πραγματοποιήθηκε σε μια από τις πιο πολύχρωμες περιοχές του Μονάχου, προβάλλοντας και τιμώντας τον πολιτισμό της Νοτοανατολικής Ευρώπης. Φέτος, η χώρα που τιμήθηκε ήταν η Ελλάδα. Για μια ολόκληρη ημέρα, το Werksviertel-Mitte στον ανατολικό σταθμό του Μονάχου (Ostbahnhof), ντύθηκε ελληνικά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε κινηματογραφικές ταινίες και ντοκυμαντέρ, συναυλίες, ψηφιακή έκθεση, εικαστικά έργα καλλιτεχνών και δημιουργών και αυθεντικές γεύσεις της ντόπιας κουζίνας. Το φεστιβάλ, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σηματοδοτεί την ενσωμάτωση, την κατανόηση, τον αλληλοσεβασμό και την αποδοχή.

Οι Κοζανίτες Μουσικοί εκπροσώπησαν την πόλη μας καθώς και το Μουσικό Φεστιβάλ Ηχώ, έξω από τα σύνορα της χώρας, με τον καλύτερο τρόπο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.