Με τα «δεύτερα» ο Ολυμπιακός, προβάδισμα η Σόγκνταλ



Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη θα δώσει το τελευταίο φιλικό ο Ολυμπιακός πριν από την ευρωπαϊκή του φετινή πρεμιέρα, με τον κόουτς Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς. Γίνεται… παράλληλα παιχνίδι στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

Όσα χρειάζεται να ξέρετε πριν παίξετε για το eurobasket στοιχημα

  1. Σόγκνταλ – Γκρόρουντ (19:00)

Συνεχίζουμε με Β’ Νορβηγίας. Η Σόγκνταλ αγνοεί τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και έχει απομακρυνθεί από την κορυφή. Παραμένει δυνατή, πάντως, εντός έδρας, όπου σημείωσε 4/7 νίκες. Η Γκρόρουντ παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην κατηγορία, ενώ εσχάτως η άμυνά της παραβιάζεται με χαρακτηριστική ευκολία. Ο άσος είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, ωστόσο η απόδοσή του είναι οριακή και θα πρέπει να συνδυαστεί με το Over 1,5 για να ανέβει στο 1.83.

  1. Άρης – Ολυμπιακός (21.00)

Φιλικό προετοιμασίας δίνουν οι δύο ομάδες, οι οποίες ετοιμάζονται για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που έχουν την επόμενη εβδομάδα. Ο Άρης έχει αρκετά κενά στο ρόστερ, ενώ ο κόουτς Μπούργος κάνει αρκετές δοκιμές από φιλικό σε φιλικό. Ο Ολυμπιακός άφησε πολλούς παίχτες στην Αθήνα, συγκεκριμένα όλους όσους έπαιξαν στο αρχικό σχήμα στο τελευταίο φιλικό με την Άλκμααρ. Το σετ αποδόσεων έχει μείνει απείραχτο όπως ήταν πριν ανακοινώσει αποστολή ο Ολυμπιακός. Ο Άρης μπορεί να κοντράρει το μίγμα των -πολλών- αναπληρωματικών με -λίγους- βασικούς των «ερυθρόλευκων» και ποντάρουμε στον ασιατικό 1 (+0.25) σε απόδοη 1.84.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.