Δήμος Καστοριάς: Αγαπάμε τα ζώα, προστατεύουμε το περιβάλλον – Εκδήλωση για την Ημέρα Δράσεων Φιλοζωίας και Περιβάλλοντος



Αγάπη για τα ζώα και προστασία του περιβάλλοντος ήταν τα μηνύματα της Ημέρας Δράσεων Φιλοζωίας και Περιβάλλοντος που πραγματοποίησε την Κυριακή 10 Ιουλίου η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς, όπου το παρών έδωσαν αρκετοί συμπολίτες μας με ή χωρίς τον τετράποδο φίλο τους.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα όμορφο πρωινό στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, με μουσική, δωράκια, αλλά και συμβουλές για την ευημερία των ζώων, δεσποζόμενων και αδέσποτων.

«Η προστασία των ζώων και η σωστή μεταχείρισή τους είναι ζήτημα ανθρωπιάς, αλλά και πολιτισμού. Πρέπει, όμως, να μάθουμε να σεβόμαστε και το περιβάλλον μας και να διατηρούμε καθαρή την πόλη μας, χρησιμοποιώντας τα ειδικά φτυαράκια που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης για την περισυλλογή των περιττωμάτων των σκύλων μας», σημείωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος, Άκης Λιάμης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης και οι Αντιδήμαρχοι, Σωκράτης Πέλκας και Πέτρος Δοκόπουλος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.