Αυλαία των 23ων Ακριτιδείων, ένα πενθήμερο όπου η καρδιά της Ελλάδας και της Κύπρου χτυπούσε στην πόλη της Κοζάνης



Ευχαριστήριο του Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ:

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς και τους ανθρώπους που μας στήριξαν και βοήθησαν να διοργανωθούν τα 23α Ακριτίδεια ,του Πανελλήνιου Παγκύπριου Πρωταθλήματος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης στην πόλη της Κοζάνης.

Την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης κ. Κατερίνα Δαδαμόγια , τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε. κ. Γιάννη Μητλιάγκα, τον Γ.Γ. του Δήμου Κοζάνης κ. Νικόλαο Νικολάου, τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ κ. Ζήση Μάρα, τον Πρόεδρο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργο Φτάκα, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Χαράλαμπο Τσεβεκίδη που δια μέσου του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Υγείας του Δήμου Κοζάνης κ. Τάσο Σιδηρά διέθεσε τους γιατρούς, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Κοζάνης κ. Διονύση Ζούγρα και τους Διαιτητές της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, τους παλαιμάχους της Κοζάνης και της Α.Ε.Π., καθώς και τους Προέδρους και τους υπεύθυνους των γηπέδων τωνΚοινοτήτωνΚρόκου,Μαυροδεντρίου,Δρεπάνου,Αιανής,Ν.Νικόπολης .

Ένα πενθήμερο όπου έριξε χρώμα στις ζωές μας, που διεύρυνε τις φιλίες μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Κύπρου και της Ελλάδας, στις 20 Ομάδες και στους 500 Συμμετέχοντες!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.