Στο κατάστημα του ΕΛΓΑ Κοζάνης ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης



Τον ΕΛΓΑ Κοζάνης επισκέφθηκε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, για τα τρέχοντα ζητήματα σε σχέση με τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν καλλιέργειες της περιοχής. Ειδικότερα, ενημερώθηκε για την ενίσχυση της υπηρεσίας με 19 άτομα με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου αλλά και τη νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 22 επιπλέον γεωπόνων 5μηνης θητείας.

Παράλληλα, ενημερώθηκε ότι ήδη πραγματοποιούνται οι εκτιμήσεις των ζημιών σε διάφορες περιοχές, προκειμένου να εξελιχθεί το ταχύτερο δυνατό η αποζημίωση των παραγωγών.

“Δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώνουν οι ανατιμήσεις στα ενεργειακά αγαθά και τα καλλιεργητικά εφόδια, πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στη στήριξη των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα”, ανέφερε με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

2 σχόλια στο άρθρο “Στο κατάστημα του ΕΛΓΑ Κοζάνης ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης

  1. Ας φροντίσουν να στελεχώσουν το Υποκατάστημα και τον Οργανισμό , αν τους αφορούν οι ζημιές των αγροτών διότι η κατάσταση είναι τραγική από άποψη στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού και εφοδίων να κάνει τη δουλειά του το Υποκατάστημα και ο Οργανισμός!

  2. Ακόμα να πληρωθούμε από πέρυσι το προανθιακο παγωνιάς. Απορώ τι πήγε να κάνει εκεί. Μόνο για την δημοσίευση και όλα καλά. Από έργο μηδέν

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.