Οι εγκρίσεις της 35ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Στη σημερινή συνεδρίαση υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομικών Μενέλαου Μακρυγιάννη της Οικονομικής Επιτροπής Εγκρίθηκαν:

  • Η Διάθεση ποσού 1.286.383,00 € για το έργο «ψηφιακός μετασχηματισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με χρήση εφαρμογών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης».
  • Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προϋπολογισμού 298.816,00 €, πλέον Φ.Π.Α. 24%.
  • Έγκριση σχεδίου και όρων Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης / Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ), για την αξιολόγηση των συγκοινωνιακών αναγκών και την αναδιάρθρωση του δικτύου των δημόσιων επιβατικών μεταφορών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προϋπολογισμού: 90.000,00 €.
  • Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ: 1) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και 2) των Δήμων α)Γρεβενών και β) Δεσκάτης, για την εκπόνηση του έργου με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΟΥ ΝΗΣΙ – ΚΑΡΠΕΡΟ».
  • Έγκριση της αναλυτικής ΔΙΑΚΉΡΥΞΗΣ του έργου ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΡΑΝΙΑΣ ΔΟΤΣΙΚΟΥ προϋπολογισμού 280.000,00 € συμπεριλαμβανομένου  Φ.Π.Α.
  • Έγκριση όρων διακήρυξης  και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού  για το έργο: «Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Κοινότητας Αγίας Κυριακής». προϋπολογισμού  205.000,000 €.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.