Δήμος Κοζάνης: Ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για την απάντληση της κεντρικής πλατείας



Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Δουγαλής εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης, προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για την άμεση και αποτελεσματική της παρέμβαση στην απάντληση της κεντρικής πλατείας της πόλης της Κοζάνης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής έντονης καταιγίδας.

3 σχόλια στο άρθρο “Δήμος Κοζάνης: Ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για την απάντληση της κεντρικής πλατείας

  1. Όταν καλείται η πυροσβεστική να μαζέψει τα νερά από μια πλατεία,φαντάζεστε πόσο έτοιμος ειναι ο κρατικός μηχανισμός και εν γρηγόρσει βρίσκεται η επιτελική αχρηστία!!
    Με την πρώτη φωτιά του Θέρους και κάηκε ο Υμηττός ,όπου βρίσκεται το κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας,το επιχειρησιακό κέντρο πυρόσβεσης!!!!!
    Με την πρώτη φωτιά και την πρώτη καλοκαιρινή ξαφνική μπόρα πιάστηκαν εξαπίνης οι επιτελικοι Μπουρδολογοι!!
    Αιδώς!!ντροπή!Αιδώς!!
    Αναπαυτηκατε στο χειροκροτημα-ψειροκρότημα των γερουσιαστών και μετά;στάχτη και μπουρμπερη ,αρκεί έξω να ,όχι να πάμε καλά,αρκεί έξω να μας χειροκροτούν,μήπως τελικά μας έφτύναν ,μέσω χειροκροτημάτων;
    Ανάξιοι,ανίκανοι,επικίνδυνοι,Μαυρογιαλουροι,υποκριτές,ψεύτες!!!!!
    Τι έκανε η κυβέρνηση σας πολιτικοί Μπουρδολογοι;
    Γέμισε τα εύφορα χωράφια με καθρέφτες και δεν έχουν τροφή ούτε οι άνθρωποι,ούτε τα εναπομείναντα κοπάδια των κτηνοτρόφων,ούτε σιτάρι για ψωμί,ούτε κριθάρι για ταή.!!!
    Γέμισε τα βουνά με φουρφουρια και το καλοκαίρι με θερμοκρασίες καύσωνας…θα αγοράζουμε ηλεκτρική ενέργεια από όμορα κράτη ,τα οποία διατηρούν στανικά και καλά κάνουν, τον Λιγνίτη!!
    Ψεύτες,ψεύτες!!!
    Που είναι οι προεκλογικές πολλές και καλές δουλειές;
    Το μόνον που μας κληροδοτείτε είναι οι πολλές και καλές αυξήσεις στα όλα προϊόντα,πάλι προεκλογικά!!
    Και εσείς οι εδώ της τοπικής και περιφερειακής μπουρδολογιας,μιας και η πλατεία είναι σαν πισίνα,γεμίστε την νερό,βάλτε 3 ψαρόβαρκες θαλασσινές και 3 λιμνισιες,απλωστε δίχτυα με πολύχρωμες σημαδούρες,να αποτελούν όλα τα παραπάνω,πόλο τουριστικής σαγήνης και έλξεως!!!
    Τουλάχιστον έτσι…δε θα γίνεστε και ρεζιλι των αδέσποτων σκυλιών και δε θα καλείτε την πυροσβεστική για απάντληση νερών,δώστε τη και όνομα και βάλτε τη στο ίντερνετ για τουριστική προσέλκυση και όπως λέμε λίμνη Πολυφύτου,αυτή θα ονομάζεται ” Λιμνοθάλασσα Πολυακατολληλοτητος και Πολυμπουρδολογιας!!ή” Λιμνοθάλασσα δίκαιης μετάβασης στα πράσινα άλογα”
    Βάλτε και μερικά άλογα να ποτίζονται στην άκρη της και να σκιάζονται στη σκιά του Καμπαναριού!!!

  2. 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

  3. ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ…ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ , ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΤΕ !!! ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.