Π. Πλακεντάς: «Η Πολιτεία οφείλει να  καταβάλλει άμεσα τις αποζημιώσεις για τις ζημιές των καλλιεργειών, που επλήγησαν από τον παγετό του 2021 σε προανθικό στάδιο»



Πέρασαν περίπου 15 μήνες από τον παγετό του 2021, που έπληξε τις καλλιέργειες της περιοχής μας σε προανθικό στάδιο, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης στους παραγωγούς για την καταστροφή που υπέστησαν.  Από τότε υπάρχουν συνεχόμενες διφορούμενες ανακοινώσεις, «γραφειοκρατικά λάθη» και όχι ξεκάθαρες δηλώσεις από αρμοδίους και μη, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να επιτείνουν την απόγνωση των αγροτών μας, που δυστυχώς είναι πλέον μπροστά στο φάσμα οικονομικής καταστροφής.

 Η Πολιτεία οφείλει άμεσα να ξεκαθαρίσει πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις και να προχωρήσει το συντομότερο στις πληρωμές, δίνοντας ποσά τα οποία θα ανταποκρίνονται πλήρως στο μέγεθος της ζημίας που έπληξε τον κάθε παραγωγό.

Ο Δήμος Εορδαίας στέκεται αλληλέγγυος στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, στηρίζει και θα υποστηρίξει κάθε διεκδίκηση που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στον πρωτογενή τομέα του τόπου μας.

Τα λόγια περισσεύουν, είναι ώρα πράξεων!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Π. Πλακεντάς: «Η Πολιτεία οφείλει να  καταβάλλει άμεσα τις αποζημιώσεις για τις ζημιές των καλλιεργειών, που επλήγησαν από τον παγετό του 2021 σε προανθικό στάδιο»

  1. Το 2012 ο Γεωργίας στο Κιλκίς ,προεκλογικα ,ετοίμαζε τα ψηφοδέλτια με διχιλιαρα για να ψηφιστεί η Ν.Δ!!!!
    Τώρα ετοιμάζει τα πρώιμα – προανθικα ψηφοδέλτια με το παραπάνω η λιγότερο πόσο!!!
    Είναι δυνατόν να ασχοληθεί με τις αποζημιώσεις ,τις αυτονόητες και δίκαιες των πληγέντων αγροτών;
    Ο,τι έκανε ο Δούκας στις πυρκαγιές με σακούλες χρημάτων για να εκμαυλισει τους Έλληνες ψηφοφόρους,τώρα το συνεχίζουν οι εκμαυλιστες του!!!15 ολόκληρους μήνες οι βουλευτές της Ν.Δ ,της Κοζάνης,ανακοίνωσαν 150 φορές ότι…θα..θα…θα..αποζημιωθούν οι αγρότες για τα κεράσια,τα καρύδια,για άλλα προϊόντα!!
    Σιγά μη σταξει η ουρά των Μαυρογιαλούρων- Μπαρουφολογων,των οποίων η ψευτιά και η Υποκρισία βρίσκονται ,όχι σε προανθικο,αλλά σε ωριμοτατο στάδιο,σαν σύκο σιροπιασμένο,που πέφτει μόνο του απ’ το δένδρο!!
    Τι έριξε ο ουρανός σε χαλάζι και δεν έκαψε και δεν κατέστρεψε τα δένδρα;
    Τι γέννησε η Ν.Δ και δεν εκαψε τους Έλληνες;
    Ευτυχώς τους χειροκροτανε στην Αμερική!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.