Βίντεο: Τι άφησε πίσω της η καταιγίδα της Πέμπτης στην Κοζάνη



Πλημμυρισμένους δρόμους, πεζοδρόμια και καταστήματα άφησε πίσω της η νέα καταιγίδα που σημειώθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στην Κοζάνη.

Πολλά βουλωμένα φρεάτια δρόμων σε συνδυασμό με το μεγάλος ύψος της βροχής που έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους κατοίκους της Κοζάνης.

Από την ισχυρή νεροποντή δεν έλειψαν και οι εγκλωβισμοί οδηγών μέσα στο οχήματά τους σε σημεία της πόλης που είχε συγκεντρωθεί μεγάλο ύψος νερού.

Δείτε τα βίντεο αναγνωστών του KOZANILIFE.GR:

2 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Τι άφησε πίσω της η καταιγίδα της Πέμπτης στην Κοζάνη

  1. Κάποιοι υπάλληλοι του κλιματικά και έξυπνου δήμου στα Social media γελάνε με τα ίδια τους τα χάλια με τα χάλια και της υπηρεσίας που προσφέρουν και πληρώνωνται από τους φόρους μας.

  2. ΤΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ,ΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ,ΤΟΝ ΣΠΕΣΙΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΚΤΛ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.