Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ» – Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων



Ο Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για τη δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις Παιδικές Κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ», της Στέγης Παιδιού «Ο Άγιος Στυλιανός», σύμφωνα με την αριθμ.135/2022 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.  

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, κάτοικοι του Δήμου Κοζάνης, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 έως την  Παρασκευή 25 Ιουνίου 2022, από 09:00 το πρωί έως 02:00 το μεσημέρι, στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης (Αργυροκάστρου 13) προσκομίζοντας μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά: 

  1. Εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας του τελευταίου οικονομικού έτους
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του γονέα-κηδεμόνα
  4. Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή Πιστοποιητικό Μόνιμης Κατοικίας
  5. Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογεονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ένδειας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λπ.) .
  6. Υπόλοιπα δικαιολογητικά που πιστοποιούν την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της οικογένειας.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής θα κάνει την επιλογή των παιδιών βάση κοινωνικό-οικονομικών κριτηρίων, δίνοντας προτεραιότητα στις οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι στις οποίες θα συμμετέχουν τα παιδιά που θα επιλεγούν έχουν ως εξής:

Από 11 έως 20 Ιουλίου, για  αγόρια γυμνασίου-λυκείου

Από 20 έως 27  Ιουλίου   για αγόρια, κορίτσια Δημοτικού

Από 27 Ιουλίου  έως 4  Αυγούστου, για κορίτσια  γυμνασίου-λυκείου

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης, οδός Αργυροκάστρου 13 και στο τηλέφωνο 2461028120.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.