Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας DrosopigiRace 2022



Την Κύριακη 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν για μια ακόμη χρονιά οι Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας DrosopigiRace στα αγωνίσματα του Cross Country και Marathon, που διοργανώνονται από τον Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Παρά τον άστατο καιρό όλοι οι αθλητές απόλαυσαν έναν εξαιρετικό αγώνα μέσα στο μοναδικό ανοιξιάτικο τοπίο.

Ο αγώνας για την φετινή χρονιά ήταν απόλυτα ανανεωμένος μια και συνδύασε την ίδια μέρα τον Διασυλλογικό Αγώνα του Πρωταθλήματος Ποδηλασίας XCO-XCC Cross Country για τις μικρές κατηγορίες και την ίδια μέρα αγώνα OPEN Marathon & EasyMarathon για τους μεγαλύτερους. Ένα δύσκολο οργανωτικό στοίχημα μια και για την διεξαγωγή του αγώνα χαράχθηκαν 5 διαφορετικές διαδρομές, 2 διαφορετικές αφετηρίες και χρειάστηκε η συνδρομή παραπάνω από 30 στελεχών του Συλλόγου. Η πρόβλεψη για κακές καιρικές συνθήκες λειτούργησε ανασταλτικά στις συμμετοχές του Marathon και Easy Marathon, παρόλα αυτά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100 και ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η αγωνιστική ομάδα ποδηλασίας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στον με εννιά αθλητές, από τους οποίους, εφτά αθλητές στον διασυλλογικό αγώνα και δυο αθλητές στον αγώνα Marathon . Οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας πέτυχαν άριστα αποτελέσματα, με τον Γκώγκο Βασίλη και τον Bico Arben να τερματίζουν πρώτοι στις κατηγορίες τους, όλοι οι υπόλοιποι καταφέραν να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα, με τους περισσότερους να είναι και στις απονομές.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα του διασυλλογικό αγώνα για τον Σ.Ο.Χ. :

Μινι Μικρά Αγ. – Γκόγκος Βασίλειος 1ος , Κωνσταντίνος Σιάμκουρης 2ος, Σβάρνας Αγησίλαος 6ος

Μίνι Μεγάλα Κορ. – Κατερίνα Σβάρνα 3η

Παμπαίδες – Πολπατζής Παύλος 4ος Μούτσιος Ιωάννης 7ος Ζαραβέλης Αδάμ 9ος

Αποτελέσματα Marathon :
Άνδρες 30–39 Bico Arben 1ος και 19–29 Νικολάου Αθανάσιος 2ος

Αξιόλογη και πολυπληθής ήταν η παρουσία των Φλωρινιωτών ποδηλατών που για μια ακόμη χρονιά, τίμησαν την διοργάνωση με την συμμετοχή τους. Ο Ξανθόπουλος Κυριάκος τερμάτισε πρώτος στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία (50+). Επίσης στον αγώνα easy Marathon οι προπονητές του ΣΟΧ Κάσπαρης Παναγιώτης και Μπογδάνης Βασίλης, τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της κατηγορίας 40-49 και ο Σουλίδης Κωστής ήταν 2ος στην κατηγορία 50+.

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. συγχαίρει θέρμα όλους του γονείς και μέλη του Συλλόγου για την τεράστια βοήθεια στην διοργάνωση ενός υποδειγματικού αγώνα. Επίσης ευχαριστεί όλους τους χορηγούς του αγώνα, την εταιρία CPI- Μαύρος Λάζαρος για την δωρεά καινούργιου εκτυπωτή και αναλώσιμών, τα συστήματα δόμησης BIEMAK,

κατάστημα Γούναρη Μαρία – STHIL, το κατάστημα Σίμος Πολπατζής – χρώματα VITEX, το Εστιατόριο «Ο Κώστας», τα Αναψυκτικά Δινάκης Φλώρινας, , την ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Λ.Ε.Δ.Φ.) και ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ (Ε.Δ.Ο.Π.Α.), τον πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δροσοπηγής για τα δώρα προς τον ΣΟΧ και το όμορφο ποίημα που μας χάρισαν, όλη την κοινότητα και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δροσοπηγής που συνέβαλαν με τις χορηγίες τους και την προσωπική τους εργασία στην πραγματοποίηση ενός εξαιρετικού αγώνα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον έφορο ποδηλασίας και αρχιτέκτονα της διοργάνωσης Σβάρνα Θεόδωρο, τους προπονητές Κάσπαρη Παναγιώτη, Πολπατζή Σίμο και Μπογδάνη Βασίλη και όλους τους γονείς για την υποστήριξη των αθλητών. Οι Προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου σε ποδηλασία και χιονοδρομία συνεχίζονται κανονικά και για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές και στα τηλέφωνα του συλλόγου 2385029939 και 6947525632.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της διοργάνωσης https://www.drosopigirace.gr/

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.