Γ’ Εθνική: «Μπουρλότο» στα μπαράζ – Προσωρινά δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της Κοζάνης από το CAS



Κοζάνη και Λευκίμμη κέρδισαν την πρώτη μάχη στο CAS, το οποίο ζητά από την ΕΠΟ να περιμένει να εκδικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση.

Μπάχαλο προκαλείται στα μπαράζ Γ’ Εθνικής, παρόλο που βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική και το Σάββατο (28/5) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 4η στροφή. Οι Κοζάνη και ΑΕ Λευκίμμης πέτυχαν μια πρώτη νίκη στο CAS, το οποίο έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα για το «μπλοκάρισμα» της διαδικασίας των μπαράζ.

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο καλεί την ΕΠΟ να μην προχωρήσει σε καμία διαδικασία, χωρίς να εκδικάσει την ουσία της απόφασης που λήφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου μήνα.

Στην Ομοσπονδία περιμένουν να λάβουν και επίσημα την απόφαση στα χέρια τους και αυτό που θα κάνουν είναι να αναβάλουν μόνο το παιχνίδι του Μακεδονικού και όχι ολόκληρη την αγωνιστική. Αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη και απόψε το βράδυ.

Το τι θα γίνει, εφόσον η Κοζάνη δικαιωθεί τελικά, θα το αποφασίσει η Ομοσπονδία, χωρίς κανείς να μπορεί να προδικάσει πως θα εξελιχθεί η διαδικασία των μπαράζ.

Από το onsports.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.