Η πρώτη 3D διάβαση στο Βελβεντό από τους μαθητές του γυμνασίου



Μια ιδέα του διευθυντή του Γυμνασίου Βελβεντού «3D Διάβαση μπροστά από το σχολείο μας για την ασφάλεια των μαθητών» στάθηκε η αφορμή για την σημερινή μας δράση – εκδήλωση.

Μόλις άκουσαν για την ιδέα οι μαθητές του Α1, προσφέρθηκαν με ενθουσιασμό να βοηθήσουν στην υλοποίησή της. Στην αρχή με λίγο δισταγμό και λίγη δόση καχυποψίας για το τελικό αποτέλεσμα. Όσο όμως το έργο ολοκληρωνόταν η έκπληξη, η χαρά, ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση εμφανίστηκαν στα πρόσωπά τους.

Η πρωτοποριακή αυτή κατασκευή έγινε μπροστά από το Γυμνάσιο – Λύκειο Βελβεντού και δημιουργήθηκε με σκοπό να αποκτήσει ο δρόμος συνθήκες μεγαλύτερης ασφαλείας για τους πεζούς. Η διάβαση μοιάζει να αιωρείται πάνω από τον δρόμο, δημιουργώντας μια οφθαλμαπάτη που είναι ορατή από τους οδηγούς αυτοκινήτων και τους καθιστά πιο προσεκτικούς όσο πλησιάζουν στην περιοχή.

Με τη στήριξη των ανθρώπων στο Δήμο που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των παιδιών και την ευγενική χορηγία επιχειρηματία του Δήμου μας καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτήν την δράση. Τους ευχαριστούμε.

Πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του Α1 που βοήθησαν για την υλοποίηση της δράσης αυτής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.