Κοζάνη: Εκδικάζεται η υπόθεση του θανάτου 19χρονης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο το 2019 – Πήρε εξιτήριο και κατέληξε λίγες ώρες μετά

Εκδικάζεται αύριο στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κοζάνης η αγωγή κατά του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για την υπόθεση του θανάτου της 19χρονης φοιτήτριας το 2019. Η κοπέλα καταγόταν από την Πέλλα και ήταν φοιτήτρια στην Κοζάνη.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας κατέθεσε αγωγή ζητώντας σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό του 1 εκ. ευρώ περίπου. Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, ο φάκελος θα δοθεί στον δικηγόρο, κάτι που θα οδηγήσει πιθανόν σε αναβολή.

Σε ότι αφορά τον θάνατο της 19χρονης, η άτυχη κοπέλα προσήλθε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κοζάνης με πόνους στο πόδι, όπου και εξετάστηκε από ειδικευόμενο ορθοπεδικό γιατρό. Ο γιατρός, μετά από την αγωγή που τις έδωσε, την άφησε να επιστρέψει στο σπίτι της. Δυστυχώς η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ειδικευόμενος ορθοπεδικός που εφημέρευε στα ΤΕΠ, εργάζεται τώρα σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από το ertnews.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Εκδικάζεται η υπόθεση του θανάτου 19χρονης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο το 2019 – Πήρε εξιτήριο και κατέληξε λίγες ώρες μετά

  1. Τι ποσό και αηδίες γράφετε???η οικογένεια ζητάει δικαίωση , να μάθει για πιο λόγο έγιναν αυτά και την τιμωρία του γιατρού κ όποιου άλλου ευθύνεται για τον θάνατο της κοπέλας. Ο γιατρός συνεχίζει κ εργάζεται κανονικά ενώ το κορίτσι κατέληξε μετά από 112 ημέρες στις 20-12-2019 στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκη όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά την ανακοπή που έπαθε από το Μαματσειο. Μην γράφετε ανακρίβειες κ ρωτήστε πως έγιναν τα πράγματα, το πόδι τησ κοπέλας πονούσε, πήγε στο νοσοκομείο κ αυτός τησ έδωσε αγωγή. Η κοπέλα όμως είχε πάθει θρόμβωση, εκείνος τησ είπε να περπατήσει με αποτέλεσμα να ανέβει ο θρόμβος στη καρδιά κ να πάθει πνευμονική εμβολή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.