Αγώνας ποδοσφαίρου 7*7 για άτομα με αναπηρίες από τον ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης και το τοπικό πρόγραμμα Special Olympics Hellas Κοζάνης



Ο ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με το τοπικό πρόγραμμα Special Olympics Hellas Κοζάνης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics 2022, διοργανώνουν αγώνα ποδοσφαίρου 7*7 και δεξιότητες ποδοσφαίρου για άτομα με αναπηρίες, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, 10:30 το πρωί με 12:30 το μεσημέρι, στο δάσος «Κουρί».

Σημειώνεται, ότι ο θεσμός της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου έχει καθιερωθεί από το 2000, στο πλαίσιο της συνεργασίας UEFA και Special Olympics Ευρώπης.

Μία εβδομάδα το χρόνο είναι αφιερωμένη στους αθλητές ποδοσφαίρου, του πιο δημοφιλούς αθλήματος των Special Olympics. Προσωπικότητες από όλη την Ευρώπη αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ώστε να δώσουν ευκαιρίες σε άτομα με νοητική αναπηρία να συμμετάσχουν σε αγώνες ποδοσφαίρου που διοργανώνονται σε κάθε χώρα και να συνυπάρχουν με τα πρότυπα τους στους αγωνιστικούς χώρους. Για το 2022, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποδοσφαίρου έχει οριστεί να εορταστεί από 20 – 29 Μαΐου.

Τα Special Olympics Hellas στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics 2022 (20-29 Μαΐου), προγραμματίζουν μια σειρά αθλητικών δράσεων με τη συμμετοχή προπονητικών προγραμμάτων, σχολείων γενικής και ειδικής εκπαίδευσης και αθλητικών συλλόγων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Οι δράσεις μας θα περιλαμβάνουν διεξαγωγή φιλικών αγώνων Ποδοσφαίρου 5Χ5, 7Χ7 ή ακόμα και 11Χ11 εφόσον υπάρχει δυνατότητα (Unified ή κλασικό) ή επιδεξιότητες ποδοσφαίρου.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αγώνας ποδοσφαίρου 7*7 για άτομα με αναπηρίες από τον ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης και το τοπικό πρόγραμμα Special Olympics Hellas Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.