Δίκτυο Πολιτών Δήμου Κοζάνης: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση για το μέλλον της πόλης



Στις 18 Μαΐου 2022 και σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κοζάνης πραγματοποιήθηκε μία σημαντική συνάντηση που σαν κεντρικό θέμα είχε το μέλλον της Πόλης μας.

Στην συνάντηση αυτή ξεχώρισαν οι παρουσίες ανθρώπων και φορέων από όλο το κοινωνικό, επιχειρηματικό και πολιτικό φάσμα της περιοχής μας.

Αφήνοντας πίσω κάθε μικροπολιτική και προσωπική σκοπιμότητα, κατατέθηκε απ’ όλους τους παρευρισκόμενους η αγωνία τόσο για το σήμερα όσο και για το αύριο, που αντιπροσωπεύει το μέλλον των παιδιών μας.

Κοινή παραδοχή όλων είναι το γεγονός ότι μετά από 13 χρόνια οικονομικής κρίσης, 2,5 χρόνια υγειονομικής κρίσης, μετά από μηνύματα πολέμου και την ξέφρενη ακρίβεια που ζούμε το τελευταίο διάστημα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Οι πολίτες της Κοζάνης αισθάνονται και είναι μόνοι τους χωρίς κάποια θεσμική υποστήριξη. Συνειδητοποιούμε ότι είμαστε πολίτες 2ης κατηγορίας, ότι μας έχουν υποβαθμίσει ως εκεί που δεν πάει άλλο. Μας έχουν υποτιμήσει .Και αυτό δεν μας αξίζει.

Ήρθε ο καιρός να πάρουμε την ζωή των παιδιών μας στα χέρια μας.

Καλούμαστε επιτακτικά να δώσουμε και πάλι στην πόλη μας την θέση που της αρμόζει.

Κάτι αλλάζει στην Κοζάνη, αν συμπορευθούμε όλοι Μαζί!

Μαζί μπορούμε! Εμείς μπορούμε!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΑΥΡΙΟ…

Δίκτυο Πολιτών Δήμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.