Στο Μάντσεστερ της Αγγλίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η διεθνής διαιτητής Ταεκβοντό Αναστασία Κουτρότσιου από την Κοζάνη



Στο Μάντσεστερ της Αγγλίας βρίσκεται από χθες Τρίτη 17 Μάιου 2022 η κα. Κουτρότσιου Αναστασία, γυμνάστρια του Συλλόγου μας, Διεθνής Διαιτητής και υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος, ύστερα από πρόσκληση που έλαβε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό για να συμμετάσχει ως διαιτητής στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών /Γυναικών.

Η κα. Κουτρότσιου για μια ακόμη φορά δίνει το παρόν σε μεγάλες Διεθνής διοργανώσεις, Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές, εκπροσωπώντας το σώμα της ελληνικής διαιτησίας, ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης των διεθνών ομοσπονδιών για την προσφορά της στην διαιτησία του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό.

Το Δ.Σ του Συλλόγου και οι συνάδελφοι προπονητές συγχαίρουν την κα. Κουτρότσιου και της εύχονται καλή επιτυχία στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου, που αρχίζει από αύριο Πέμπτη και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Μαΐου.

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.