Την 1η θέση πήρε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας στο Φεστιβάλ Τεχνητής Νοημοσύνης του Μαθητικού Διαγωνισμού «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση»



Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς: Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, για το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ Τεχνητής Νοημοσύνης που διοργανώθηκε, στο πλαίσιο του Μαθητικού Διαγωνισμού «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση», από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Δυτ. Μακεδονίας τού ΕΣΠΑ 2014-2020, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής/Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής (DG-REGIO).

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός υλοποιείται σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό να ανοίξουν οι πόρτες της Ψηφιακής Εποχής για τα μαθητές.

Την τελευταία δεκαετία, διαπιστώνουμε ραγδαία πρόοδο στον τομέα των τεχνολογιών και νέα επιτεύγματα Τεχνητής Νοημοσύνης τα οποία δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν, ενώ κάνουν επιτακτική την ανάγκη για ενσωμάτωση αυτής στην εκπαίδευση

Οφείλουμε τέλος να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του 6ου και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Μουρικίου, για τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο αποκόμισαν σημαντικότατες εμπειρίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.