Σε κρίσιμη κατάσταση η πορεία της υγείας πατέρα και γιου του τροχαίου ατυχήματος στον Κρόκο



Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η πορεία της υγείας του 44χρονου πατέρα και του 12χρονου γιου από τον Κρόκο Κοζάνης, όπου νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 15 Μαΐου τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή στην οποία επέβαιναν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR ο 44χρονος άντρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αφαίρεση σπλήνας και φέρει πολλαπλά κατάγματα και αιματώματα στην κοιλιακή χώρα. Ο ίδιος μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί αναμένουν να σταθεροποιηθεί η πορεία της υγείας του προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Ο 12χρονος που επέβαινε στην μηχανή το μεσημέρι της Κυριακής διακομίσθηκε εσπευσμένα διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος φέρει κάταγμα στον αυχένα και κακώσεις.

Πατέρας και γιος παραμένουν διασωληνωμένοι στα αντίστοιχα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς για την εξέλιξή τους. 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.