Κοζάνη: Βραχυκύκλωσε καφετιέρα χωρίς να βρίσκεται σε λειτουργία την ίδια μέρα που εκδηλώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα από βραχυκύκλωμα τοστιέρας – Βίντεο



Σύμφωνα με την μαρτυρία αναγνώστη, βραχυκύκλωσε ηλεκτρική συσκευή που έχει στην οικία του , χωρίς να βρίσκεται σε λειτουργία.

Πιο συγκεκριμένα, μία καφετιέρα άρχισε να βγάζει καπνούς από τον διακόπτη λειτουργίας και μόνο που βρισκόταν στην πρίζα, αλλά χωρίς να την έχει θέσει σε λειτουργία.

Όπως συμπληρώνει ο ίδιος, τη στιγμή εκείνη βρισκόταν ακριβώς δίπλα στην καφετέρια η οποία έβγαζε καπνούς και την αποσύνδεσε άμεσα από το ρεύμα.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί ανησυχία και προβληματισμό, την στιγμή που την ίδια μόλις ημέρα συνέβη το περιστατικό σε διαμέρισμα στην οδό Τσιμισκή στην Κοζάνη, όπου εκδηλώθηκε φωτιά από βραχυκύκλωμα σε τοστιέρα (δείτε εδώ). Το ερώτημα που τίθεται είναι αν τελικά τα περιστατικά αυτά είναι τυχαία, ή αν προκαλούνται από προβληματικές ηλεκτρικές συσκευές ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία, όπως ενδεχόμενο πρόβλημα στην τάση του δικτύου.

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Βραχυκύκλωσε καφετιέρα χωρίς να βρίσκεται σε λειτουργία την ίδια μέρα που εκδηλώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα από βραχυκύκλωμα τοστιέρας – Βίντεο

  1. Αυτο δημιουργήθηκε απο νερα ή υγρασια στον διακόπτη. Θέλει προσοχή και παντα να βγαίνουν οι συσκευές από την μπριζα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.