Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου των Δήμων Κοζάνης, Σερβίων, Βελβεντού για ευρεία σύσκεψη των αγροτών και κτηνοτρόφων της Δυτικής Μακεδονίας



Όλο το προηγούμενο διάστημα δώσαμε μια σειρά μεγάλες και δύσκολες μάχες μέσα από πολύμορφές κινητοποιήσεις , μέσα από τα μπλόκα σε πολύ δύσκολές συνθήκες για εμάς και τις οικογένειες μας . Η πείρα που κατακτήσαμε από αυτούς τους αγώνες στην περιοχή και σε όλη την Ελλάδα είναι σημαντική.

Στο επίκεντρο όμως πρέπει να μπει η οργάνωση και η συνέχεια του αγώνα διότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι αγρότες και κτηνοτρόφοι όχι μόνο συνεχίζουν και υπάρχουν αλλά οξύνονται ακόμα περισσότερο.

Είναι χαρακτηριστικά όλα αυτά που έχουμε αναδείξει με το υπέρογκο κόστος παράγωγής με τις υψηλές τιμές σε πετρέλαιο, ρεύμα , αγροτικά εφόδια , ζωοτροφές για τους κτηνοτρόφους.

Αποδεικνύεται ότι ο μόνος δρόμος που έχουμε να βαδίσουμε είναι αυτός της διεκδίκησής για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε τα χωράφια μας, να έχουμε τα ζώα μας . Σημαντικός είναι ο συντονισμός γιατί αποδεικνύεται από την ίδια την ζωή ότι μόνο όταν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι οργάνωσαν τον αγώνα και την πάλη τους καταφέραν και κέρδισαν απέσπασαν κατακτήσεις.

Σε αυτή την κατεύθυνση το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου αποφάσισε και συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για ευρεία σύσκεψη των αγροτών και κτηνοτρόφων της Δυτικής Μακεδονίας για την συζήτηση και ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του αγροτικού κινήματος .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.