Επιτυχημένη η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στην Α’ φάση του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και του Σχολικού Πρωταθλήματος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στην Α’ φάση του 88ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας καθώς και του Σχολικού Πρωταθλήματος στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν λόγω δυνατών ανέμων, ο ΝΟΚΟΖ στέφθηκε με πολλές επιτυχίες επιστρέφοντας στην έδρα του με πολλά μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΝΟΚΟΖ συμμετείχε με αθλητές-τριες καταλαμβάνοντας τις κάτωθι θέσεις: 

Μακρυγιάννης Γιώργος 

2η θεση 1Χ ανδρών U23

3η θέση 1Χ ανδρών

4η θέση 2Χ ανδρών

 

Μακρυγιάννη Λεμονιά

2η θέση 2Χ μαθητριών

5η θέση 2Χ νεανίδων

6η θέση 1Χ γυναικών

11η θέση 1Χ νεανίδων 

 

Παπαδημοπούλου Σταυρούλα

2η θέση 2Χ μαθητριών

5η θέση 2Χ νεανίδων

 

Σταυριανίδης Δημήτρης

1η θέση 2- μαθητών

3η θέση 2- εφήβων

4η θέση 2Χ ανδρών

6η θέση 2- ανδρών U23

 

Χαρίσιος Γιώργος

1η θέση 2- μαθητών

3η θέση 2- εφήβων

6η θέση 2- ανδρών U23

 

Μακρυγιάννης Παναγιώτης

3η θέση 1Χ εφήβων

 

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, στον προπονητή τους Ευάγγελο Αναστασίου, στη διοίκηση του Ομίλου καθώς και στις οικογένειες των αθλητών που στηρίζουν την επίπονη προσπάθεια. Ευχόμαστε η αθλητική αυτή εμπειρία του ΝΟΚΟΖ,  να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει ακόμη περισσότερα παιδιά και εφήβους ώστε να συνεχίσουν να αθλούνται προάγοντας την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές Μακρυγιάννη Παναγιώτη και Χαρίσιο Γιώργο οι οποίοι συμμετέχουν στο κοινόβιο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί στις 21-22 Μαΐου στην πόλη Βαρέζε της Ιταλίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.